Το σταφύλι είναι ένα non-climacteric φρούτο, μπορεί να καταναλωθεί ωμό ή να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή κρασιού. Τα σταφύλια έχουν συνήθως ελλειψοειδές σχήμα . Το σταφύλι είναι πλούσιο σε βιταμίνη Κ, C, μαγνησίου, ασβεστίου, φωσφόρου και καλίου νατρίου. Περιέχει, επίσης, υδατάνθρακες και τις πρωτεΐνες. Η ομάδα μας παράγει Tomson , σουλτανίνα, που ξεκινούν από 01/08/11 μέχρι 30/09/11. Η διαθεσιμότητα είναι 25 τόνοι την εβδομάδα. Καλλιεργούμενη έκταση είναι 150 στρέμματα και θα παράγουμε περίπου 200 τόνους.
|
Σταφύλια
|