•   Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας.ΒΙΟ ΝΕΤ WEST HELLAS : Η μεγαλύτερη & ισχυρότερη ομάδα παραγωγών βιολογιών προϊόντων στην Ελλάδα. slider_img_1
  • Κύριο μέλημα μας είναι η διατήρηση των βιολογικών ισορροπιών & η επίτευξη της υγείας & της ανθεκτικότητας των φυτών & των ζώων, χωρίς την χρήση χημικών.
  • Προσφέρουμε αυθεντικά τρόφιμα με παραδοσιακές γεύσεις της Μεσογείου, χωρίς υπολείμματα Αγροχημικών, Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών, Ορμονών & Αντιβιοτικών
Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας

Πρόσκληση ανοικτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για την Αξιολόγηση των Αποτελεσμάτων των Δράσεων του έργου EU ORGANIC – 101046092, Ενέργειες Ενημέρωσης και προώθησης βιολογικών προϊόντων στην Νότια Κορέα, τη Νορβηγία και την Ελβετία.

enjoy signature stand alone en

 

image001   Η ΒioNetWestHellas είναι η μεγαλύτερη και πιο ισχυρή ομάδα παραγωγών βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα. Μέσα σε ένα πλούσιο φυσικό περιβάλλον, σε μια περιοχή που καλείται το "Φυσικό Πάρκο της Ελλάδας", δραστηριοποιούνται οι βιοκαλλιεργητές της Αγροπεριβαλλοντικής Ομάδας, οι οποίοι συνδυάζουν την καλλιέργεια της γης με την εκτροφή των ζώων.

    Περισσότεροι από 200  βιοκαλλιεργητές της ΒioNetWestHellas, με σεβασμό προς την φύση και με βαθιά οικολογική συνείδηση, χρησιμοποιώντας μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον, παράγουν προϊόντα ποιότητας, απαλλαγμένα από κάθε μορφής χημικά .

 

picΤα κύρια βιολογικά προϊόντα μας είναι:

   

    Τα παραγόμενα βιολογικά προϊόντα επεξεργάζονται, τυποποιούνται & συσκευάζονται σε σύγχρονες μονάδες που διασφαλίζουν την άριστη ποιότητα τους. Οι μονάδες είναι εξοπλισμένες με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει από πλευράς μηχανολογικού εξοπλισμού. Όλες οι μονάδες εφαρμόζουν κατά την λειτουργία τους & πιστοποιούνται με βάση τα πρότυπα διασφάλισης της ποιότητας ISO 22000, BRC & IFS.

    Όλοι οι παραγωγοί μας πιστοποιούνται για τον βιολογικό τρόπο παραγωγής των προϊόντων τους, ενώ οι παραγωγοί των κυριότερων οπωροκηπευτικών πιστοποιούνται επιπλέον με βάση το πρότυπο GLOBALGAP για την ορθή  περιβαλλοντική διαχείριση των καλλιεργειών τους.

Το μεγαλύτερο μέρος των παραγόμενων προϊόντων, εξάγεται σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Πολιτική Ανθρωπίνων δικαιωμάτων