•   Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας.ΒΙΟ ΝΕΤ WEST HELLAS : Η μεγαλύτερη & ισχυρότερη ομάδα παραγωγών βιολογιών προϊόντων στην Ελλάδα. slider_img_1
  • Κύριο μέλημα μας είναι η διατήρηση των βιολογικών ισορροπιών & η επίτευξη της υγείας & της ανθεκτικότητας των φυτών & των ζώων, χωρίς την χρήση χημικών.
  • Προσφέρουμε αυθεντικά τρόφιμα με παραδοσιακές γεύσεις της Μεσογείου, χωρίς υπολείμματα Αγροχημικών, Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών, Ορμονών & Αντιβιοτικών
Καρπούζια - Πεπόνια

Καρπούζι

KARPOYZI   Το καρπούζι είναι ήπια διουρητικό και περιέχει μεγάλες ποσότητες β-καροτένιο. Το Καρπούζι με κόκκινη σάρκα είναι μια σημαντική πηγή λυκοπενίου. Είναι πλούσιο σε νερό (περίπου το 92 τοις εκατό) , περιέχει επίσης βιταμίνη Α βιταμίνη Β1, Β2 και νιασίνηριβοφλαβίνη βιταμίνη Β6.
Από την ομάδα μας καλλιεργούνται και διατίθενται στην αγορά 9 ποικιλίες καρπουζιών (GREMSON SWEET, GALAXY, OPLA, MINI, LESTRA, WILLOVY, VANECA, ESMERALDA, MODEL).

Τα Καρπούζια είναι διαθέσιμα από τον Ιούνιο έως & τον Σεπτέμβριο.

 

 

Πεπόνι

melon   Τα πεπόνια ευδοκιμούν σε εδάφη με μεγάλο ποσοστό οργανικής ύλης, γονιμότητας και υγρασίας (ειδικά στα αρχικά στάδια της ανάπτυξης) και καλλιεργούνται σε περιοχές που 'βλέπει' ο ήλιο όλη την ημέρα. Τα πεπόνια είναι πλούσια σε βιταμίνη C και βιταμίνη Α , επίσης κάλιο, φυλλικό οξύ και βιταμίνη Β3. Από την ομάδα μας καλλιεργούνται και διατίθενται στην αγορά 2 κατηγορίες πεπονιών (Galia, Gantaloupe).

Τα Πεπόνια είναι διαθέσιμα από τον Ιούνιο έως & τον Σεπτέμβριο.