•   Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας.ΒΙΟ ΝΕΤ WEST HELLAS : Η μεγαλύτερη & ισχυρότερη ομάδα παραγωγών βιολογιών προϊόντων στην Ελλάδα. slider_img_1
  • Κύριο μέλημα μας είναι η διατήρηση των βιολογικών ισορροπιών & η επίτευξη της υγείας & της ανθεκτικότητας των φυτών & των ζώων, χωρίς την χρήση χημικών.
  • Προσφέρουμε αυθεντικά τρόφιμα με παραδοσιακές γεύσεις της Μεσογείου, χωρίς υπολείμματα Αγροχημικών, Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών, Ορμονών & Αντιβιοτικών
Grapefruit & Λεμόνια

Grapefruit

   Το γκρέιπφρουτ, μαζί με πολλά άλλα εσπεριδοειδή, είναι εξαιρετικό όσον αφορά την βιταμίνη C. To φρέσκο ​​γκρέιπφρουτ έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και, κατά συνέπεια, χαμηλό σε θερμίδες. Το μισό από ένα 4 ιντσών γκρέιπφρουτ παρέχει την απαίτηση της ημέρας για βιταμίνη C και περιέχει μόνο 40 θερμίδες. Το γκρέιπφρουτ είναι χυμώδες ενώ έχει φωτεινή λεία, λεπτή υφή του δέρματος.

   Από την ομάδα καλλιεργούνται και προσφέρονται στην αγορά, από μέσα Νοεμβρίου μέχρι τέλη Απριλίου, όλες οι αξιόλογες ποικιλίες Grapefruit. Οι σημαντικότερες είναι:  

  • Star Ruby  (15/11 – 20/2) ποσότητα 150.000 - 200.000 kg
  • Yellow Marsh  (15/11 – 30/4) ποσότητα 120.000 - 130.000 kg
  • Pink Marsh    (15/11 – 30/4) ποσότητα 150.000 - 160.000 kg

 

Λεμόνια

lemons

   Τα λεμόνια είναι πλούσια πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, ασβέστιο, σίδηρο, νάτριο, κάλιο, βιταμίνη c, ασκορβικό οξύ, ριβοφλαβίνη και με χαμηλές θερμίδες. Απαραίτητο συμπλήρωμα στα φαγητά λόγω των ιδιαίτερων θρεπτικών ιδιοτήτων του και της ελκυστικής οσμής και γεύσης του.
 

   Από την ομάδα καλλιεργούνται και προσφέρονται στην αγορά, από μέσα Νοεμβρίου μέχρι τέλη Φεβρουαρίου, ορισμένες αξιόλογες ποικιλίες Λεμονιού (Interdonato, Evrica &  Maglino).