•   Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας.ΒΙΟ ΝΕΤ WEST HELLAS : Η μεγαλύτερη & ισχυρότερη ομάδα παραγωγών βιολογιών προϊόντων στην Ελλάδα. slider_img_1
  • Κύριο μέλημα μας είναι η διατήρηση των βιολογικών ισορροπιών & η επίτευξη της υγείας & της ανθεκτικότητας των φυτών & των ζώων, χωρίς την χρήση χημικών.
  • Προσφέρουμε αυθεντικά τρόφιμα με παραδοσιακές γεύσεις της Μεσογείου, χωρίς υπολείμματα Αγροχημικών, Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών, Ορμονών & Αντιβιοτικών
Το όραμά μας

image001   Με την εφαρμογή της  Βιολογικής Γεωργίας οραματιζόμαστε να αναπτύξουμε ένα σφαιρικό σύστημα γεωργικής παραγωγής (φυτικών και ζωικών προϊόντων) με κύριο σκοπό την παραγωγή προϊόντων υψηλής βιολογικής αξίας χωρίς την χρησιμοποίησης αγροχημικών, Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών, ορμονών και αντιβιοτικών με στόχο την αποκατάσταση και διατήρηση των βιολογικών ισορροπιών μέσα στα πλαίσια των εκμεταλλεύσεων και του ευρύτερου περιβάλλοντος.

image007   Κύριο μέλημα μας  είναι η επίτευξη της υγείας και της ανθεκτικότητας  των φυτών και των ζώων, που προέρχεται από την εφαρμογή ενός κλειστού κυκλώματος παραγωγής με την χρησιμοποίηση όσο το δυνατόν μικρότερου όγκου εισροών. Η βιολογική καλλιέργεια σε συνδυασμό με την βιολογική εκτροφή των ζώων στα οικολογικά (βιολογικά ) αγροκτήματα γίνεται με βάση τα πρότυπα βιολογικής καλλιέργειας και βιολογικής εκτροφής των ζώων που έχει καθορίσει η Αγροπεριβαλλοντική Ομάδα Βιοκαλλιεργητών Δυτικής Ελλάδας τα οποία είναι σύμφωνα με τις αρχές της IFOAM και τον  Κανονισμό (ΕK) 834/2007 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

image008   Το αποτέλεσμα αυτού του βιολογικού τρόπου καλλιέργειας είναι να μπορούμε να προσφέρουμε αυθεντικά τρόφιμα με παραδοσιακές γεύσεις της Μεσογείου που μένουν αξέχαστες, απαλλαγμένα εντελώς από κάθε είδους χημικά υπολείμματα, χωρίς Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την υγεία των καταναλωτών και προστατεύοντας το περιβάλλον από την χημική & γενετική μόλυνση.

Εκπαίδευση βιοκαλλιεργητών από γεωπόνους της Ομάδας στην βιολογική παραγωγή κηπευτικών

 

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με την βιολογική γεωργία είναι διαθέσιμες στις ιστοσελίδες: